SuriGids.com

 

 

 

Home
Up
Onze Doelstelling
Link Populariteit
Voordelen Website
5 Stappen
Domeinnamen
Info Verzamelen
Webtemplates
Web Hosting
Zoekmachines
Google en Suriname

 

 

Link verwisselen met Surinaamse websites

 

Word lid van onze "link verwisselen" programma en verhoog uw link populariteit. Door gratis lid te worden gaat u zich moeten verplichten uw link pagina te updaten met links van nieuwe leden. In ruil daarvoor krijgt u links terug van nieuwe leden. Om lid te worden is men verplicht alle bestaande leden te vermelden op hun website. Voordat u nieuwe leden accepteert heeft u het recht te controleren of uw website werkelijk vermeld is door de nieuwe leden. Indien dat niet het geval is, mag u weigeren betreffende website te vermelden. Leden die zich niet houden aan onze regels krijgen een waarschuwing van ons en een week de tijd correcties aan te brengen. Indien na controle blijkt dat u de gevraagde correcties niet heeft doorgevoerd, zullen wij u onmiddelijk verwijderen van ons bestand.

Door betaald lid te worden hoeft u geen links van leden te vermelden. U mag zelf uitkiezen op welke pagina's uw link geplaatst moet worden. Verder gaan wij uw beschrijving verwerken in de link naar uw website. Hierdoor krijgt u een betere positie bij zoekmachines op woorden gebruikt in uw link. Daarom is het raadzaam zoveel mogelijk ( max.100 woorden) zoektermen te verwerken in de omschrijving van uw website. Per link betaalt u 0.50 per jaar met een minimum van vier links. Dit bedrag gaat uitgekeerd worden aan de leden die bereid zijn betaalde leden te accepteren.

Alleen websites gerelateerd aan Suriname mogen gratis lid worden. Verder mogen er op de websites geen links voorkomen naar pagina's met pornografische, discriminerende of ander onethische inhoud.

Om gratis lid te worden moet u de navolgende stappen ondernemen:

Copieer onderstaande links en plak het op een pagina van uw website. Op de start of home pagina van uw website moet er een link aanwezig zijn naar de links pagina.

  1. SuriGift.com. Verras iemand in Suriname met een cadeau of bloemstuk
  2. Suripics.com. Foto's van Suriname
  3. Surigids.com. Nederlandstalige internet gids van Suriname
  4. Nickerie.biz

  5. Brokopondo.info

Stuur ons een email met de URL waarop de links geplaatst zijn, uw eigen URL en beschrijving en wij zorgen ervoor dat het binnen een week geplaatst is op de links pagina van bovenstaande websites.

Om betaald lid te worden kunt u onze link formulier invullen.

Google