SuriGids.com

 

 

 

Home
English Websites
Toerisme
Verblijf in Suriname
Bedrijven
Organisaties
Cultuur
Ontspanning
Surinaamse Distrikten
Diversen
Interessante Links
Onze Diensten
Telefoonboek
Site Map

 

 

Onze diensten

Wij bieden u drie vormen van adverteren aan.

  1. Aanmelden website. Het doorgeven van een website dat betrekking heeft op Suriname is geheel gratis. Wij plaatsen uw link dan onder de gewenste categorie indien uw website daarin thuis hoort. Wij plaatsen alleen websites die geschikt zijn voor alle leeftijden en maatschappelijke groeperingen. Registreer.
  2. Advertentie ruimte. Als u reeds in het bezit bent van een webpagina of website, bieden wij voor 5 per maand een ruimte aan (zie de ruimte hiernaast) om uw advertentie te plaatsen. Voor 10 per maand plaatsen wij een banner ter grootte van de advertentie hierboven. U mag elke pagina op onze website uitkiezen, behalve onze "home page". Natuurlijk is aan te raden te kiezen voor pagina's die betrekking hebben op uw advertentie. Registreer.
  3. Opzetten webpagina. Indien u niet in het bezit bent van een website bieden wij voor 10 per jaar een enkel webpagina aan waarop u max. 10 foto's van uw gebouw en\ of produkten kunt plaatsen. Verder is de ruimte (2mb) voldoende om uw bedrijf met haar diensten en\ of produkten te publiceren. Indien de pagina van tijd tot tijd aangepast moet worden, kan dat tegen een vergoeding van 5 per keer of  20 voor twaalf maandelijkse updates. Bekijk een voorbeeld van een webpagina. Uw pagina krijgt een sub-domeinnaam (uwnaam.surigids.com) en wordt gelinkt onder de gewenste directory van onze website. Eventueel kunt u ook e-mail adressen aanvragen zoals uwnaam@uwnaam.surigids.net. Registreer.
  4. Het opzetten van een compleet nieuwe website met persoonlijke email adressen. Registreer uw eigen domeinnaam voor slechts 24.95 per jaar inclusief e-mail* en URL** "forwarding" en een gratis web hosting account. Wij registreren com, net, org, biz, info, nl, be, de, us en andere extensies.

    *Met e-mail 'forwarding" kunt u alle e-mail adressen die eindigen op @uwnaam.com doorsturen naar uw eigen mailbox. Dit stelt u in staat om eindeloos e-mail adressen te creren zoals info@uwnaam.com, sales@uwnaam.com etc.
    **Met URL forwarding kunt u een lange web adres zoals www.uwhost.net/users/98765 vervangen met uw eigen sub domein- of domeinnaam.

Als het opzetten van een website nieuw voor u is, bezoek dan onze help pagina met adviezen en tips betreft het opzetten van een website.

Google