SuriGids.com

 

 

 

Home
Up
Onze Doelstelling
Link Populariteit
Voordelen Website
5 Stappen
Domeinnamen
Info Verzamelen
Webtemplates
Web Hosting
Zoekmachines
Google en Suriname

 

 

Onze doelstellingen

Surigids.com is een zogenaamde zoekmachine van Suriname. In feite zijn wij een directory oftewel index site met links naar Surinaamse bedrijvenindustrie- en produktieberijven, stichtingen, organisaties,  reisbureaushotelsauto- verhuurbedrijven, touroperators, en websites met informatie over Suriname. Onze bedoeling is om als een internet gids van Suriname te fungeren. Om dit doel optimaal te bereiken,  bieden wij Surinamers de mogelijkheid een webpagina bij ons op te zetten, die wij dan kunnen vermelden in onze Surinaamse internet gids.  Zo kunnen wij aan onze bezoekers een beter en uitgebreid overzicht verschaffen over Suriname en de mogelijkheden  en diensten dat ons land aanbiedt. Voor Surinaamse bedrijven zijn onze diensten een uitkomst  om internationaal meer bekendheid te krijgen.

Elk persoon heeft weleens behoefte aan een service, waarbij men niet op de hoogte is van een desbetreffend adres.In geval van een toerist die plannen maakt Suriname te bezoeken zal zeker uitgebreide informatie nodig hebben over Suriname en haar bedrijven. Om te zoeken naar zo een service zal men op een makkelijke manier een volledig overzicht willen hebben van de keuze die er is. Heel wat bedrijven komen niet voor in de database van de verschillende websites van Suriname. Dit maakt het onaantrekkelijk voor mensen om dan daar informatie op te zoeken. Wij willen  een volledige database hebben,daarom bieden wij u gratis een starterspakket aan die bezoekers ruime informatie geven over uw bedrijf.

Stel dat iemand tijdens zijn of haar bezoek in Suriname een auto wil huren, dan zou men in onze gids ( Surigids.com ) onder autoverhuur een keuze kunnen maken tussen verschillende bedrijven. Hierbij zal de informatie op de homepage zeker van belang zijn.Hetzelfde geldt weer voor hotels, restaurants, uitgaansmogelijkheden ( v.b. dancings, touroperators) winkelzaken etc.

Foto’s en informatie wat betreft uw service, prijzen, specials, en heel wat andere zaken zijn invloedrijke factoren.

Gemak helpt ook een aardig handje bij het binnenhalen van klanten, en door een form te plaatsen op uw website, kunt u bezoekers de mogelijkheid geven contact te maken. Door makkelijk in te vullen forms (v.b. multiple choice) kunt u een beter beeld krijgen van de voorkeuren van uw klanten.

Onze taak behoort tot de bovengenoemde diensten,die wij met plezier verlenen. Vergeet niet dat wij tijdens onze introductie campagne uw website voor heel voordelige prijzen ontwerpen en hosten. Voor meer informatie betreft het opzetten van een website klik hier. Voor informatie betreft .

Helpt u mee om onze doelstelling te bereiken en registreer uw bedrijf. Het kost u alleen maar 2 minuten van uw tijd, en lees eens wat de voordelen en mogelijkheden zijn die u daarvoor terug krijgt.

Google